interim Management & Procesoptimalisatie

– Take one step at a time and enjoy the road –

MngtCons

Gedurende 14 jaar heb ik veel ervaring opgedaan in een grote verscheidenheid aan rollen in het bedrijfsleven; data analist, business consultant, projectleider, programma manager, coach en leidinggevende.
De rode draad in alles wat ik daar gedaan heb en waar ik tevens veel energie van krijg zijn twee dingen:
* People management
* Procesoptimalisatie
Dit heeft ertoe geleid dat ik sinds 2 jaar vol plezier medewerkers en teams begeleid op het gebied van continu verbeteren.

Zowel mensen als processen in beweging brengen is wat mij drijft, met als motto:

“Take one step at a time and enjoy the road!”
interim People Management

Mijn management stijl laat zich het beste omschrijven als “People management”, zonder hierbij het resultaat van de onderneming uit het oog te verliezen.
Mijn ideaalbeeld is dat je als leidinggevende overbodig bent, doordat je medewerkers je vertellen wat er beter kan, hoe dit gerealiseerd zou moeten worden en ook waarom. Mijn ervaring leert mij echter dat ‘persoonlijk leiderschap’ nog niet bij iedere medewerker even sterk tot uiting komt. Belangrijke taak als interim manager is voor mij dan ook om focus te houden op de stip op de horizon en de medewerkers vertrouwen en verantwoordelijkheid te geven om de weg hiernaartoe samen (!) af te leggen.

Ik ben je graag van dienst met:
– Dagelijkse aansturing afdeling / sturing op output
– Vaststellen doelstelling en strategie (m.b.v. de OGSM methodiek)
– Coaching medewerkers en teams op vergroten persoonlijk leiderschap

Procesoptimalisatie

Waar mensen werken worden activiteiten uitgevoerd. Bij voorkeur op een efficiënte en effectieve manier, zonder enige vorm van verspilling en aansluitend op de volgende activiteit. Maar hoe vaak heb ik niet op de vraag “Waarom doe je deze handeling?” het antwoord “omdat we dit al jaren zo doen” gekregen, en op de vraag “Wie maakt gebruik van jouw output?” het antwoord “Geen idee”.
Belangrijk is om de activiteiten te bezien in het grotere geheel van processen en ketens. En dit visueel inzichtelijk te maken aan alle betrokkenen. Uitgangspunt bij procesoptimalisatie is de klant, wanneer is hij/zij tevreden?

Ik ben je graag van dienst met:
– Begeleiding procesoptimalisatie
– Lean Six Sigma training of coaching
– Implementatie Lean Six Sigma op de werkvloer

Mocht je op zoek zijn naar een people manager of je processen aan een kritische blik wilt onderwerpen dan ben je bij mij dus aan het juiste adres.
Maar ik kan me heel goed voorstellen dat je dan ook graag meer wilt weten over wie je eigenlijk in huis haalt.
Een eerste toelichting hierop vind je hieronder, waarbij enkele (oud-) collega’s van mij je laten weten
hoe ze mij en de onderlinge samenwerking hebben ervaren.

Uiteraard kom ik graag langs om persoonlijk kennis te maken!